اشتراک گذاری

نحوه تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ به چه صورت است؟

با توجه به این که یک درب اتوماتیک در هر ساختمانی وظیفه تامین امنیت و راحتی ساکنین را به عهده دارد و هدف از استفاده از این درب ها هم همین است، تنظیم درست آن ها برای داشتن کارکردی نرمال و درست از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. درب های اتوماتیک همان طور که از نام آن ها نیز می توان فهمید، با یک سری تنظیمات کار می کنند. این تنظیمات باید با دقت تمام و کاملا درست انجام شود تا در زمان استفاده مشکلی برای ساکنین ایجاد نشود.

یکی از مهم ترین این تنظیمات، تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ است. در واقع، کاربران این درب ها می توانند درب را طوری تنظیم کنند که بعد از مدت زمان مشخصی به صورت خودکار بسته شود. البته یک حالت دیگر نیز تنظیم فاصله زمانی باز و بسته شدن دو لنگه درب است. اما برای این که به شما بگوییم چگونه می توان تنظیم تایم بسته شدن درب اتوماتیک را انجام داد، با ما همراه باشید تا این موضوع را در ادامه بررسی کنیم.

تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ

چرا تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ اهمیت دارد؟

ابتدا پیش از آن که به بررسی نحوه تنظیم تایم بسته شدن درب اتوماتیک بپردازیم، بهتر است ببینیم که چرا اصلا به این کار نیاز است. خصوصا این که کاربران به راحتی می توانند بدون انجام تنظیمات به خصوصی با ریموت درب را ببندند. اول از همه این که این کار برای افزایش امنیت ساختمان ضرورت دارد.

برای مثال تصور کنید که یکی از ساکنین بعد از خروج یا ورود به ساختمان، فراموش می کند درب را ببند و در این امر سهل انگاری صورت می گیرد. در نتیجه در صورت تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ، درب بعد از مدت زمان مشخصی به صورت خودکار بسته خواهد شد. این امر خصوصا برای مکان هایی که تردد بسیار بالایی دارند، از اهمیت بیشتری برخوردار است.

از طرفی نیز انجام درست این تنظیمات از این بابت مهم است که تایم به نحوی تنظیم شود که در زمان عبور و مرور ماشین ها از درب، ناگهان درب بسته نشود. در واقع زمان بسته شدن درب روی یک تایم نرمال تنظیم شود. این امر در صورت رعایت نشدن می تواند به ساکنین و ماشین های آن ها و حتی برخی از حیوانات که ممکن است به صورت اتفاقی وارد ساختمان شوند، آسیب برساند.

نحوه تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ

برای تنظیم تایم بسته شدن درب اتوماتیک، دو روش پیش روی شما قرار دارد. در روش اول شما می توانید در مدار فرمان از دکمه تایمر استفاده کنید و با کمک این دکمه زمان بسته شدن درب پارکینگ را تنظیم کنید. در روش دیگری که برای تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ توصیه می شود، می توان از دکمه Dip Switch برای این منظور استفاده کرد. در ادامه هر دو روش را به صورت مفصل تر توضیح خواهیم داد.

تنظیم تایم بسته شدن درب با کمک دکمه تایمر

برای تنظیم تایم بسته شدن درب اتوماتیک به این روش، باید به سراغ مدار فرمان بروید. این مدار در واقع بخشی است که عملکرد های مختلف درب اتوماتیک را تنظیم می کند. برای مثال شما می توانید از طریق مدار فرمان فاصله زمانی باز و بسته شدن دو لنگه درب ریموت دار را تنظیم کنید. برای تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ روی مدار فرمان، باید به سراغ دکمه تایم بروید. این دکمه را برای مدت زمان چند ثانیه نگه دارید.

زمانی که چراغ روی آن روشن شد و شروع به چشمک زدن کرد، دکمه درب را فشار دهید. با این کار دکمه مربوط به تایمر زمان های مورد نظر را ثبت می کند که شما می توانید بعد از مشاهده زمان مورد نظر تان، دکمه درب را مجددا فشار داده تا زمان مناسب برای بسته شدن درب ریموت دار مورد نظر را در سیستم ثبت کنید. این زمان در واقع فاصله زمانی بین هر دو مرتبه فشار دادن دکمه درب است.

روش Dip Switch برای تنظیم زمان بسته شدن درب ریموت دار

روش دومی که برای تنظیم زمان بسته شدن درب پارکینگ پیشنهاد می شود، استفاده از دیپ سوییچ است. دیپ سوییچ نیز روی مدار فرمان قرار دارد و برای اجرای این روش نیز باید مجددا به سراغ مدار فرمان بروید. در کل روی هر مدار فرمانی، سه عدد از این دیپ سوییچ ها قرار دارد که از آن ها برای انجام تنظیمات مختلفی در درب ریموت دار استفاده می شود.

برای مثال یکی از موارد استفاده از آن ها، برقراری ارتباط بین ریموت درب اتوماتیک مورد نظر یا درب است. برای فعال کردن و غیر فعال کردن تایمر باز و بسته شدن اتوماتیک درب ریموت دار نیز از این دکمه استفاده می شود.

در نتیجه برای این که بتوان تایم بسته شدن درب اتوماتیک را به این روش تنظیم کرد، باید دیپ سوییچ مربوط به بسته شدن اتوماتیک درب را روی حالت فعال یا On قرار داد. به این ترتیب، می توان کار تنظیم تایم بسته شدن درب اتوماتیک را با دیپ سوییچ به راحتی انجام داد.

نکات مهم تنظیم تایم بسته شدن درب

در نهایت بعد از بررسی دلیل اهمیت این کار و راه حل های تنظیم بسته شدن درب پارکینگ، لازم است به چند نکته جزئی نیز در این خصوص اشاره شود. اول از همه این که این کار ممکن است با توجه به مدل درب ریموت دار و کارایی که دارد کمی متفاوت باشد. برای مثال در خصوص درب های ریموت داری که دارای یک ال سی دی برای انجام تنظیمات مختلف هستند. از طرفی این تایم را باید با توجه به میزان تردد، نوع ساختمان و مواردی از این قبیل تنظیم کرد.

سرعت بسته شدن نیز موضوع مهم دیگری است که باید با توجه به میزان تردد و نوع ساختمانی که درب ریموت دار در آن استفاده شده است، در نظر گرفته شود. در نهایت ممکن است تنظیمات درب به هر دلیلی به هم خورده باشد و نیاز به بررسی تخصصی تری داشته باشد. بنابراین اگر در خصوص درب های ریموت دار تخصص و دانش کافی ندارید، بهتر است برای بررسی های تخصصی تر از مراکز معتبر نصب و تعمیر درب های ریموت دار کمک بگیرید.

3.6/5 - (8 امتیاز)

6 پاسخ

  1. باسلام وخسته نباشید.
    مطالبتان خیلی خوب واموزنده است ولی درمورد تنظم کردن جکهای دولنگه نسبت به هم وعدم برخورد آن حین بسته شدن مطلبی نبود درصورت امکان روش تنطیم زمان بسته شدن دولنگه را برایم امیل نمایید
    باتقدیم احترامات :قربان شهسواری

  2. سلام. تشکر از رهنمودهای ارزنده‌ای که در این خصوص ارائه فرمودید. از محضرتان دو سئوال داشتم.
    1- آیا ممکن است علت تآخیر در بازشدن درب مربوط به عدم تنظیم فرکانس ارسالی از ریموت به مدار فرمان باشد؟ به عبارتی آیا باید روی ریموت هم تنظیم فرکانس انجام داد؟ در مجتمع ما همه ریوت‌ها به جز یکی درست کار می‌کنند.
    2- هزینه بررسی و تنظیم تایمر و چک کردن کلی آن چقدر است؟ (در منطقه نیروی هوایی هستیم). ممنون اگر اعلام نظر بفرمایید.

  3. سلام و عرض ادب
    باید عرص کنم مطالب بسیار واضح وساده و مفهومی نگارش شده
    لذا قطعا کمک شایان ذکری را در رابطه با این مشکل خواهد داشت
    سپاس از شما

  4. سلام
    وقت به خیر
    جک پارکینیگی اخیرا نصب کردن برامون
    موقع بسته شدن دولنگه به مانع فیزیکی برخورد میکنه و استپ میشه ولی صدای کار کردن موتور دو الی سه ثانیه ماید که داره کار میکنه!! تعمیر کار میگه درسته و مشکلی نیست!حتی موقع باز شدن یه لنگه در با جدول برخورد میکنه و باز میشه
    میخواستم بدونم طبیعه یا خیر
    سپاس

    1. سلام وقتتون به خیر،
      برای کسب اطلاعات با شماره های (54114 یا 54114-021) تماس بگیرید. اگرمشکلی وجود داشته باشد، تکنسین درب را بررسی خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *